CM projects
CM projects

“De voordelen van CM – jouw NEN 4400-1 gecertificeerde werkgeversbureau’’

Schrijver

admin

Gepubliceerd op

juni 28, 2023

Bij CM, zijn we erg trots op onze SNA NEN 4400-1 certificering. Als je op zoek bent naar werk of naar gekwalificeerd personeel voor jouw bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres! In dit blogartikel zullen we je kennis laten maken met de vele voordelen en pluspunten die gepaard gaan met het hebben van dit certificaat. Lees verder en ontdek waarom CM de beste keuze is voor jouw arbeidsbehoeften.

  1. Betrouwbaarheid en Kwaliteit:

Met onze SNA NEN 4400-1 certificering ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze certificering toont aan dat CM voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van administratie, financiën en wettelijke verplichtingen. Het betekent dat we een solide en professioneel werkgeversbureau zijn dat zich houdt aan de geldende wet- en regelgeving.

  1. Voldoen aan Wet- en Regelgeving:

Het voldoen aan de wet- en regelgeving is essentieel in de hedendaagse arbeidsmarkt. Als werkgeversbureau begrijpen we dit als geen ander. Met onze NEN 4400-1 certificering kunnen we aantonen dat we op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving, zoals de Wet Arbeid Vreemdelingen (WAV) en de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA). Dit betekent dat we jou als werkgever kunnen helpen om risico’s te minimaliseren en te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

  1. Veiligheid en Zekerheid:

Als werkzoekende of werkgever wil je werken met een bureau dat de veiligheid en zekerheid van zijn medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Onze certificering zorgt ervoor dat we voldoen aan alle eisen op het gebied van verplichte afdrachten en premies, zodat jij als werkgever geen onnodige risico’s loopt. Bovendien houdt CM zich strikt aan de regels omtrent identiteitscontrole en persoonsgegevens, waardoor de veiligheid en privacy van iedereen die bij ons ingeschreven staat gewaarborgd zijn.

  1. Kwalitatieve Dienstverlening:

CM streeft ernaar om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan zowel werkzoekenden als werkgevers. Onze certificering is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. We zorgen voor een grondige screening van kandidaten, bieden begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, en streven naar een goede match tussen werkzoekenden en werkgevers. Met CM ben je verzekerd van een professionele en betrokken benadering.

  1. Toegang tot Kwalitatief Personeel:

Als werkgeversbureau met een NEN 4400-1 certificering hebben we toegang tot een breed netwerk van gekwalificeerd personeel. We werken samen met betrouwbare partners en hebben een uitgebreide database met talentvolle kandidaten. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke krachten, vaste medewerkers of specialisten in een bepaald vakgebied, CM kan je helpen bij het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie.

Conclusie
Kiezen voor CM, het SNA NEN 4400-1 gecertificeerde werkgeversbureau, brengt talloze voordelen met zich mee. Betrouwbaarheid, kwaliteit, naleving van wet- en regelgeving, veiligheid, en toegang tot kwalitatief personeel zijn slechts enkele van de pluspunten die je kunt verwachten. Of je nu op zoek bent naar werk of naar gekwalificeerd personeel, met CM ben je verzekerd van een professionele en zorgvuldige dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!


Let op: Dit blog is louter informatief en bevat geen persoonlijk advies. Voor specifieke vragen en advies over jouw situatie, raden we je aan om contact op te nemen met CM of een professionele arbeidsjurist.