CM projects
CM projects

JoinCM.works: Vind de perfecte match tussen werkgever en werkvinder

In de huidige arbeidsmarkt is het vinden van de juiste match voor zowel bedrijven als professionals erg belangrijk. Met JoinCM.works bieden wij een gebruiksvriendelijke en effectieve oplossing om dit proces te stroomlijnen. Dé manier om zelf jouw match te vinden; het JoinCM.works platform. 

Vind de perfecte kandidaat

Als werkgever plaats je op JoinCM.works eenvoudig vacatures en vind je zo de ideale kandidaat voor jouw openstaande posities. Ons platform biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en efficiënt geschikte professionals vindt die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Hoe werkt het?

  1. Maak jouw bedrijfsprofiel aan
  2. Plaats vacatures met een gedetailleerde omschrijving van de functie en vereisten
  3. Doorzoek profielen van werkvinders (zoals wij de werknemers het liefste noemen) op basis van specifieke criteria. Met een database van +75.000 werkvinders, zit er altijd een geschikte kandidaat voor jou tussen. 
  4. Neem direct contact op door middel van het telefoonnummer of het e-mailadres dat op het talentcard (cv) staat van de werkvinder.

De kracht van gerichte matching

Het platform JoinCM.works is gericht op het tot stand brengen van de perfecte match tussen werkgever en werknemer in een straal van 100 km rondom Eindhoven. Doordat je zelf de volledige werving in handen hebt, kun je gericht zoeken naar de persoon die perfect aansluit bij jouw vacature. 

En die persoon zit er hoe dan ook tussen, aangezien je zoekt in een groeiende database van meer dan 75.000 werkvinders. Een database die 24/7 toegankelijk is voor zowel jou als werkgever, als voor de werknemer. 

Jij profiteert van:

  • Werving die je volledig in eigen hand hebt
  • Lagere kosten ten opzichte van andere wervingsmogelijkheden
  • Een jaar lang toegang tot een continu groeiende database
  • 24/7 toegang tot deze database
  • Het makkelijk vinden van een match wanneer je een vacature hebt geplaatst.

De investering in jouw match

Ben jij als werkgever op zoek naar de juiste match? Maak dan snel een profiel aan bij JoinCM.works. Je hebt al een bedrijfsprofiel voor €399,- per jaar. Met dit profiel heb je een jaar lang toegang tot de enorme database van werkvinders. 

Wil je naast het spitten door de database ook je vacature op JoinCM.works delen? Dat kan! Per vacatureplaatsing betaal je €100,-, zolang je abonnement loopt.

Maak vandaag nog de perfecte match op JoinCM.works

Ben je op zoek naar het ideale talent voor jouw bedrijf? Meld je dan nu aan op JoinCM.works en ontdek de kracht van ons platform. Met onze gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide database van professionals ben je slechts een paar klikken verwijderd van de perfecte match. 

Ervaar zelf hoe JoinCM.works jou helpt om succesvolle verbindingen te maken in de arbeidsmarkt.