CM projects
CM projects

Op zoek naar jouw droombaan?

Ben je op zoek naar die ene baan waar je elke dag fluitend naar toe gaat in metropoolregio Eindhoven? Mooi! Bij CM Werkt zijn we namelijk gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en werknemers. Onze missie? Jou helpen aan jouw droombaan.

Bekijk openstaande vacatures Of neem contact met ons op
jouw baan via CM Werkt

Jouw baan via CM Werkt

Bij CM Werkt begrijpen we dat het vinden van een nieuwe baan altijd een avontuur is. Bij ons vind je daarom de ondersteuning die je nodig hebt om deze stap met vertrouwen te zetten. Samen met jouw persoonlijke contactpersoon duiken we in wat je zoekt en wat bij je past. 

Ons team kent de lokale markt in metropoolregio Eindhoven door en door. We weten dan ook snel te ontdekken waar jij en jouw toekomstige werkgever elkaar kunnen versterken. 

Van aanmelding tot werkplek

  1. Jouw wensen staan centraal. We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal. Wat drijft je? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen in je carrière? Door goed naar je te luisteren, kunnen we vervolgens gericht op zoek naar een baan die echt bij je past.
  2. De ideale baan is dichterbij dan je denkt. Dankzij ons uitgebreide netwerk van topwerkgevers vinden we vaak snel de baan die naadloos aansluit bij jouw vaardigheden, bij wie je bent en je levensstijl. In onze zoektocht naar een passende vacature speuren we niet alleen in ons eigen netwerk en database, maar ook op platforms als Werkzoeken.nl, Indeed en LinkedIn. We zijn actief in het benaderen van bedrijven met vacatures passend bij jouw cv en wensen. 
  3. Persoonlijke introductie bij werkgevers. Hebben we een match gevonden? Dan zorgen we voor een warme introductie bij de potentiële werkgever. We zorgen ervoor dat ze niet alleen jouw cv zien, maar ook een goed beeld krijgen van jou als persoon.
  4. Het sollicitatiegesprek. Dit is jouw moment om te stralen. Met onze voorbereiding en tips ga je vol zelfvertrouwen het gesprek in. We geven je advies en feedback, zodat jij een onuitwisbare indruk achterlaat.
  5. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Is het gelukt en heb je de baan? Dan vieren we samen jouw nieuwe stap! Jouw succes is ons succes.

Actief in diverse branches

Bij CM Werkt zijn we trots op onze brede expertise in verschillende sectoren. Of je nu gepassioneerd bent door de techniek, je hart sneller gaat kloppen van de logistieke branche, of je helemaal thuis voelt in de administratieve wereld, wij vinden de baan die aansluit bij jouw wensen. 

Akobe

Manders

Table Du Sud

Spirotech

Leenders Haardkachels

Aqua Assistance

Rubicon

Scherp Online

Big Ass Battery

MTD pure water

ZBC

CM projects

Samen naar jouw volgende stap

We geloven in de kracht van samen. Samen vinden we de plek waar jij kunt groeien en bloeien. Klaar voor die nieuwe uitdaging? Bekijk de vacatures en reageer op jouw droombaan.

Staat er nog geen passende vacature voor je tussen? Geen zorgen, samen gaan we op zoek naar jouw ideale baan!  

Schrijf je in Of duik direct in de openstaande vacatures