CM projects
CM projects

Werving & selectie – No cure, no pay

CM Werkt

Werving en selectie is een cruciaal proces voor elke organisatie. Bij CM Werkt begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste talenten aan te trekken, die passen binnen de bedrijfscultuur en zich kunnen vinden in de doelstellingen van je organisatie.

Met onze jarenlange ervaring in de metropool regio Eindhoven, ondersteunen we je graag bij het vinden van de meest geschikte kandidaten in verschillende branches, zoals de Techniek, Productie, Logistiek en Office. En dat zonder financieel risico middels no cure, no pay.

Samen maken we werving en selectie eenvoudiger en persoonlijker. Benieuwd naar de mogelijkheden?

De aanpak van jouw werving & selectieproces

Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Maar hoe brengen we dat in de praktijk in het werving- en selectieproces?

 1. Kennismaking en bedrijfsanalyse
  Alles begint met een goede kennismaking. We komen graag bij je over de vloer om een beeld te krijgen van de organisatie, de cultuur en de mensen die er werken. Zo kunnen we goed inschatten wie er bij jullie past. Tijdens dit bezoek nemen we de tijd om de vacatures te bespreken en te horen wie jullie zoeken.
 2. Vacature publicatie
  Met alle informatie vers in het geheugen zetten we de vacature online, zowel op onze eigen site als op diverse vacaturebanken. Onze tekstexperts zorgen ervoor dat de vacature de juiste mensen aantrekt.
 3. Actieve kandidaten werving
  Jullie krijgen een vast contactpersoon bij ons die niet rust voordat de juiste kandidaten gevonden zijn. We duiken in onze database, plaatsen de vacature op relevante plekken en speuren dagelijks door de profielen op platforms zoals Indeed, LinkedIn en de Nationale Vacaturebank.
 4. Selectie en gesprekken
  Interessante kandidaten nodigen we uit voor een persoonlijk gesprek. Zo krijgen we een goed beeld van de persoon achter het CV en kunnen we inschatten of er een match is met jullie vacature.
 5. CV presentatie
  Zijn we enthousiast over een kandidaat? Dan stellen we deze graag aan jullie voor. Is de interesse wederzijds, dan regelen we een ontmoeting. Tijd voor koffie!
 6. Voortdurende opvolging
  We houden nauw contact met zowel jullie als de kandidaat om te zorgen dat alles soepel verloopt, van vervolggesprekken tot het bespreken van de arbeidsvoorwaarden.
 7. Gefeliciteerd!
  Ideaal gezien sluiten we het traject af met een felicitatie aan zowel jullie als de nieuwe medewerker. En mocht het onverhoopt niet lukken om de juiste persoon te vinden, dan is er altijd nog onze no cure, no pay garantie.

Geen risico’s middels no cure, no pay. 

Bij CM Werkt begrijpen we dat werving en selectie een risicovolle investering kan zijn. Daarom werken we op basis van no cure, no pay.

No cure, no pay betekent dat je pas betaalt wanneer we de juiste kandidaat voor de vacature hebben gevonden én deze daadwerkelijk in dienst genomen wordt. Wanneer we geen geschikte kandidaat gevonden krijgen, brengen we geen kosten in rekening. Met no cure, no pay voorkomen we financiële risico’s voor jou als werkgever, zodat je met vertrouwen kunt streven naar de perfecte match voor jouw organisatie. 

Naast werving en selectie is het ook mogelijk om CM Werkt in te zetten voor werving of uitzend diensten. Bekijk de verschillende mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor CM Werkt?

CM Projects is een fijne partij om mee samen te werken, vanwege de open communicatie, het kwalitatief goede personeel dat ze leveren en de persoonlijke touch. – Meike

 • Vast contactpersoon: Je hebt te maken met één vast contactpersoon die verantwoordelijk is voor de werving & selectie. Resulterend in korte communicatielijnen en snelle besluitvorming. 
 • Persoonlijke ontmoetingen: We geloven in het verzenden van geschikte kandidaten, niet in anonieme cv’s. Daarom spreken we iedere kandidaat in een persoonlijk gesprek.
 • Langdurige relatie: Jullie contactpersoon blijft van het begin tot het eind betrokken.
 • Lokale expertise: Met onze jarenlange ervaring in de regio Oost-Brabant en Noord-Limrburg zijn we bekend met de regionaal heersende bedrijfscultuur. We hebben snel door naar wat voor kandidaat we op zoek moeten.

Waar verschijnt jouw vacature?

Voordat we voor jullie aan de slag gaan is het natuurlijk prettig om te weten waar jullie vacature terecht komt. We zetten de vacature breed in middels de volgende kanalen:

 • Social media kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Dit middels zowel advertenties als organische posts. 
 • Google For Jobs
 • 30-tal vacaturebanken waaronder Indeed, Jobbird, MKB werkt Jooble. 
 • We nemen de vacature mee naar evenementen zoals vacaturecafés, banenbabbels en leer- en werkmarkten van onder andere het UWV en MKB Eindhoven.

Tijd om samen aan de slag te gaan

Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature(s), in de metropool regio Eindhoven? Na het invullen van onderstaand formulier kunnen jullie de koffie vast klaar zetten. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we de perfecte match, zonder enig risico.