CM projects
CM projects

Werving & selectie – No cure, no pay

CM Werkt

Werving en selectie is een cruciaal proces voor elke organisatie. Bij CM Werkt begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste talenten aan te trekken, die passen binnen de bedrijfscultuur en zich kunnen vinden in de doelstellingen van je organisatie.

Met onze jarenlange ervaring in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg, ondersteunen we je graag bij het vinden van de meest geschikte kandidaten in verschillende branches, zoals de Techniek, Productie, Logistiek en Office. En dat zonder financieel risico middels no cure, no pay.

Samen maken we werving en selectie eenvoudiger en persoonlijker. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Werving & selectie met CM Werkt

Bij CM Werkt vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Dit laten we dan ook in het gehele proces terugkomen. Maar hoe ziet dit proces van werving en selectie eruit?

 1. Kennismaking en bedrijfsanalyse
  We starten natuurlijk met het allerbelangrijkste; het leren kennen van de organisatie. In een persoonlijke gesprek op het bedrijf maken we graag kennis met de organisatie, de werkomgeving en bedrijfscultuur. Dit zodat we uiteindelijk de perfecte match voor jouw organisatie kunnen vinden. Tevens bespreken we tijdens dit gesprek natuurlijk de openstaande vacatures en horen we graag van jullie naar wat voor persoon jullie opzoek zijn.
 2. Vacature publicatie
  Nadat we alle benodigde informatie hebben verzameld, publiceren we de vacature op onze website en op de vacaturebanken. Indien nodig passen onze tekstexperts nog wat dingen aan om ervoor te zorgen dat de vacature de juiste kandidaten trekt en de kans zo groot mogelijk is dat iemand solliciteert.
 3. Actieve kandidaten werving
  Jullie hebben te maken met een vast contactpersoon. Deze contactpersoon gaat aan de slag met het zoeken naar geschikte kandidaten. We zoeken in onze uitgebreide database, de vacature wordt geplaatst op verschillende vacaturebanken en we zoeken dagelijks in de databases van platforms als Indeed, LinkedIn en de Nationale Vacaturebank.
 4. Selectie en gesprekken
  Wanneer we denken een interessante kandidaat gevonden te hebben, nodigen we deze uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek schetsen we een goed beeld van de kandidaat, zodat we kunnen beoordelen of hij of zij geschikt is voor de vacature.
 5. CV presentatie
  Zijn we enthousiast? Dan maken we een CV op van deze persoon en sturen deze naar jullie toe. Zijn jullie geïnteresseerd? Dan maken we een afspraak tussen de organisatie en de kandidaat, zodat jullie elkaar kunnen ontmoeten. Tijd voor koffie!
 6. Voortdurende opvolging
  Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, blijven we in contact met zowel de organisatie als met de kandidaat. Dit omvat eventuele vervolggesprekken en het bespreken van de arbeidsvoorwaarden.
 7. Gefeliciteerd!
  Als kerst op de taart hopen we natuurlijk langs te komen om zowel de organisatie als de kandidaat te feliciteren met de nieuwe uitdaging.

Vinden we geen geschikte kandidaat? Dan komen de voordelen van no cure, no pay om de hoek kijken.

Geen risico’s middels no cure, no pay. 

Bij CM Werkt begrijpen we dat werving en selectie een risicovolle investering kan zijn. Daarom hebben we het ‘No cure, no pay’ principe geïntegreerd in onze dienstverlening. Maar wat houdt dit precies in? 

No cure, no pay betekent dat je pas betaalt wanneer we de juiste kandidaat voor de vacature hebben gevonden én deze daadwerkelijk in dienst genomen wordt. Wanneer we geen geschikte kandidaat gevonden krijgen, brengen we geen kosten in rekening. Met no cure, no pay voorkomen we financiële risico’s voor jou als werkgever, zodat je met vertrouwen kunt streven naar de perfecte match voor jouw organisatie. 

Waarom kiezen voor CM Werkt?

CM Projects is een fijne partij om mee samen te werken, vanwege de open communicatie, het kwalitatief goede personeel dat ze leveren en de persoonlijke touch. – Meike

Waar verschijnt jouw vacature?

Voordat we voor jullie aan de slag gaan, is het natuurlijk prettig om te weten wat er precies met jullie vacature gebeurt. Waar komt deze overal terecht? 

Tijd om samen te werken

Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature(s), in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg? Dan is het tijd om contact op te nemen met ons en de koffie klaar te zetten. We komen namelijk graag bij jullie langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

Samen vinden we de geschikte kandidaat, zonder enig risico.