CM projects
CM projects

Jouw partner in personeelswerving

CM Werkt

Het werven van personeel is cruciaal voor je bedrijf, maar kan ook erg veel tijd in beslag nemen. Bij CM Werkt snappen we dat als geen ander. Daarom staan wij klaar om dit uitdagende proces van je over te nemen. We zetten ons volledig in om voor jou de beste potentiële werknemers te vinden.

Met onze jarenlange ervaring in de metropool regio Eindhoven, gaan we graag voor je op zoek naar de meest geschikte kandidaten. We werven voor verschillende branches zoals de Techniek, Productie, Logistiek en Office. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Persoonlijke werving voor jouw vacature

Een persoonlijke benadering vinden we bij CM Werkt ontzettend belangrijk. Dit zie je terug in elke stap van ons proces.

 1. Kennismaking en bedrijfsanalyse
  We starten natuurlijk met het allerbelangrijkste; het leren kennen van jouw bedrijf. In een persoonlijke gesprek maken we graag kennis met de organisatie, de werkomgeving en bedrijfscultuur. Dit zodat we uiteindelijk de perfecte match voor jouw organisatie kunnen vinden. Daarnaast bespreken we tijdens dit gesprek de openstaande vacatures en horen we graag van jullie naar wat voor persoon jullie opzoek zijn.
 2. Vacature publicatie
  Nadat we alle benodigde informatie hebben verzameld, publiceren we de vacature op onze website, social media kanalen en op de vacaturebanken. Indien nodig passen onze tekstexperts nog wat dingen aan om ervoor te zorgen dat de vacature de juiste kandidaten trekt.
 3. Actieve kandidaten werving
  Je krijgt een vast contactpersoon bij ons. Deze persoon gaat proactief op zoek naar geschikte kandidaten, speurend door onze uitgebreide database en op platforms als Indeed, LinkedIn en de Nationale Vacaturebank.
 4. Selectie en gesprekken
  Zodra we een interessante kandidaat op het oog hebben, leggen we het eerste contact. We sturen het CV en de contactgegevens naar jou toe. Vanaf daar is het aan jullie om het proces verder vorm te geven.

Werven voor een vast bedrag per maand

Bij CM Werkt werken we met een vast tarief van €749,00 per maand. Wat krijg je hiervoor?

 • Je wordt partner van CM, inclusief bedrijfsomschrijving en foto’s. 
 • Je vacature komt op Google for Jobs
 • Je vacature wordt geplaatst in een 30-tal vacaturebanken waaronder Indeed, Jobbird, MKB werkt, Jooble etc
 • Dagelijks wordt er gezocht in 12-tal databases waaronder Werkzoeken.nl, Nationale Vacaturebank, Indeed, Monsterboard, Jobbird, Linkedin etc
 • Een Facebook/Instagram advertentie
 • Vermelding van jouw bedrijfsnaam en vacature op onze social media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 • Twee keer per jaar nemen we jouw vacature mee naar ons eigen vacaturecafé en naar het MKB Eindhoven vacaturecafé.

Wil je meer dan alleen kandidaten werven? CM Werkt biedt ook uitzend– of werving & selectie diensten aan. Bekijk de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor CM Werkt?

 • Vast contactpersoon. Je hebt te maken met één vast contactpersoon die verantwoordelijk is voor het werven. Resulterend in korte communicatielijnen en snelle besluitvorming. 
 • Langdurige relatie: Jullie contactpersoon blijft van begin tot eind het aanspreekpunt.
 • Lokale expertise: Onze ervaring in de regio zorgt ervoor dat we precies weten wat je nodig hebt.

Deze partijen gingen je al voor

Akobe

Manders

Table Du Sud

Spirotech

Leenders Haardkachels

Aqua Assistance

Rubicon

Scherp Online

Big Ass Battery

MTD pure water

ZBC

Werkzoeken.nl

“CM Werkt zorgt ervoor dat de afspraken altijd nagekomen worden. Je krijgt wat je er van mag verwachten.” – Job van Akobe Brandbeveiliging

Tijd om samen te werken

Ben je op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature(s) in de metropool regio Eindhoven? Dan is het hoog tijd om de koffie klaar te zetten, we komen namelijk graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul het onderstaande formulier in en we vinden samen jouw nieuwe collega(s).