CM projects
CM projects

Werven

CM Werkt

Het werven van personeel is een belangrijk, maar tevens tijdrovend proces binnen je organisatie. Wij van CM Werkt, nemen dit intensieve proces graag voor je uit handen. We zijn erop gebrand zoveel mogelijk kwalitatieve potentiële werknemers voor je te werven. 

Met onze jarenlange ervaring in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg, gaan we graag voor je op zoek naar de meest geschikte kandidaten. We werven voor verschillende branches zoals de Techniek, Productie, Logistiek en Office. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Werven met CM Werkt

Bij CM Werkt vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Dit laten we dan ook in het gehele proces terugkomen. Maar hoe ziet dit proces van werven er precies uit?

 1. Kennismaking en bedrijfsanalyse
  We starten natuurlijk met het allerbelangrijkste; het leren kennen van de organisatie. In een persoonlijke gesprek op het bedrijf maken we graag kennis met de organisatie, de werkomgeving en bedrijfscultuur. Dit zodat we uiteindelijk de perfecte match voor jouw organisatie kunnen vinden. Tevens bespreken we tijdens dit gesprek natuurlijk de openstaande vacatures en horen we graag van jullie naar wat voor persoon jullie opzoek zijn.
 2. Vacature publicatie
  Nadat we alle benodigde informatie hebben verzameld, publiceren we de vacature op onze website, social media kanalen en op de vacaturebanken. Indien nodig passen onze tekstexperts nog wat dingen aan om ervoor te zorgen dat de vacature de juiste kandidaten trekt en de kans zo groot mogelijk is dat iemand solliciteert.
 3. Actieve kandidaten werving
  Jullie hebben te maken met een vast contactpersoon. Deze contactpersoon gaat aan de slag met het zoeken naar geschikte kandidaten. We zoeken dagelijks in onze uitgebreide database en in de databases van platforms als Indeed, LinkedIn en de Nationale Vacaturebank.
 4. Selectie en gesprekken
  Wanneer we denken een interessante kandidaat gevonden te hebben, leggen we het eerste contact met deze kandidaat. Vervolgens sturen we het CV en de contactgegevens van deze kandidaat naar jullie toe. Het verdere proces hebben jullie zelf in de hand.

Werven voor een vast bedrag per maand

Werven via CM Werkt gaat voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag bedraagt €749,00 per maand. Wat je kunt verwachten voor dit bedrag?

Waarom kiezen voor CM Werkt?

“CM Projects is een fijne partij om mee samen te werken, vanwege de open communicatie, kwalitatief goed personeel dat ze leveren en de persoonlijke touch.” – Meike

Tijd om samen te werken

Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature(s), in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg? Dan is het tijd om contact op te nemen met ons en de koffie klaar te zetten. We komen namelijk graag bij jullie langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.