CM projects
CM projects

Uitzenden

CM Werkt

Bij CM Werkt begrijpen we dat flexibiliteit en het snel kunnen inspelen op veranderende personeelsbehoeften van groot belang zijn voor je organisatie. Daarom bieden we uitzenddiensten aan, waarmee je op een betrouwbare en efficiënte manier tijdelijke of vaste werknemers kunt vinden. Werknemers die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. 

Met onze jarenlange ervaring in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg, helpen we je graag in de zoektocht naar passende werknemers. Wij helpen partijen in verschillende branches zoals de Techniek, Productie, Logistiek en Office.

Uitzenden middels CM Projects

Het proces van uitzenden verloopt via CM Projects. Zij hanteren in het volledige proces een persoonlijke aanpak, met veel aandacht voor zowel het bedrijf als voor de kandidaat.

 1. Kennismaking en bedrijfsanalyse
  We starten natuurlijk met het allerbelangrijkste; het leren kennen van de organisatie. In een persoonlijke gesprek op het bedrijf maken we graag kennis met de organisatie, de werkomgeving en bedrijfscultuur. Dit zodat we uiteindelijk de perfecte match voor jouw organisatie kunnen vinden. Tijdens dit gesprek bespreken we daarnaast de openstaande vacatures en horen we graag naar wat voor persoon jullie opzoek zijn. Ook bespreken we onze flexibele voorwaarden.
 2. Vacature publicatie
  Nadat we alle benodigde informatie hebben verzameld, publiceren we de vacature op onze website en op de vacaturebanken. Indien nodig passen onze tekstexperts nog wat dingen aan om ervoor te zorgen dat de vacature de juiste kandidaten trekt en de kans zo groot mogelijk is dat iemand solliciteert.
 3. Actieve kandidaten werving
  Jullie hebben te maken met een vast contactpersoon. Deze contactpersoon gaat aan de slag met het zoeken naar geschikte kandidaten. We zoeken in onze uitgebreide database, externe vacaturebanken en we zoeken dagelijks in de databases van platforms als Indeed, LinkedIn en de Nationale Vacaturebank.
 4. Persoonlijke ontmoeting
  Potentiële kandidaten nodigen we uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Middels dit gesprek krijgen we een goed beeld van de kandidaat, zodat we kunnen beoordelen of hij of zij geschikt is voor de vacature.
 5. CV presentatie
  Op basis van de gesprekken stellen we een gedetailleerd CV op, welke we vervolgens aan jullie voorleggen. Dit zorgt ervoor dat jullie een goed beeld hebben van de kandidaat en een grondige keuze kunnen maken. Zijn jullie geïnteresseerd? Dan maken we een afspraak tussen de organisatie en de kandidaat, zodat jullie elkaar kunnen ontmoeten. Tijd voor koffie!
 6. Opvolging
  Mochten er nog verdere gesprekken plaats moeten vinden, dan zullen wij deze voor jullie regelen. Kan de klant meteen aan de slag? Ook dan zijn wij er voor de opvolging.
 7. Start van de kandidaat
  Zodra de kandidaat start, nemen wij de verantwoordelijkheid voor het opstellen van contracten, verloning en facturatie.
 8. Tijdens de uitzendperiode
  Tijdens de gehele uitzendperiode blijft de contactpersoon de schakel tussen jullie en de medewerker. Bij problemen of vragen, kunnen jullie ten allen tijde bij deze persoon terecht.

Waarom samenwerken met een uitzendbureau?

Het voordeel van samenwerken met een uitzendbureau zoals CM Projects is dat je snel toegang hebt tot flexibele, hooggekwalificeerde medewerkers, zonder langdurige verplichtingen.

Je kunt zo moeiteloos inspelen op schommelingen in personeelsbehoefte, seizoensgebonden pieken, speciale projecten of tijdelijke vervangingen. Tijdens dit proces profiteer je van ervaring en persoonlijke aanpak vanuit CM Projects.

Waarom kiezen voor CM Werkt?

“CM Projects luistert naar wie je zoekt en levert vervolgens gericht kandidaten aan.” – Roel

Waar verschijnt jouw vacature?

Voordat we voor jullie aan de slag gaan, is het natuurlijk prettig om te weten wat er precies met jullie vacature gebeurt. Waar komt deze overal terecht?

Tijd om samen te werken

Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature(s), in de regio Oost-Brabant? Dan is het tijd om contact op te nemen met ons en de koffie klaar te zetten. We komen namelijk graag bij jullie langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Samen vinden we de geschikte kandidaat.