CM projects
CM projects

Uitzenden doen we samen

CM Werkt

Bij CM Werkt snappen we als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit en snelheid zijn voor jouw bedrijf als het gaat om veranderende personeelsbehoeften. Daarom bieden we uitzenddiensten aan waarmee je op een betrouwbare en efficiënte manier tijdelijke of vaste werknemers kunt vinden. Werknemers die perfect passen bij wat jouw organisatie nodig heeft.

Met onze diepgewortelde ervaring in de metropool regio Eindhoven staan we klaar om je te ondersteunen in de zoektocht naar de ideale werknemers. We zijn actief in verschillende branches zoals de Techniek, Productie, Logistiek en Office.

Uitzenden via CM Projects

Het uitzendproces wordt zorgvuldig begeleid door CM Projects. Hierbij staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. We zorgen voor een goede match door nauw contact met zowel het bedrijf als de kandidaat.

 1. Kennismaking en analyse van jouw bedrijf
  Het begint allemaal met een persoonlijke kennismaking. We komen graag bij je langs om jouw organisatie, de werkomgeving en de bedrijfscultuur te leren kennen. In dit gesprek nemen we de tijd om te ontdekken wie jij zoekt en bespreken we onze flexibele voorwaarden. Zo vinden we de perfecte match voor jouw team.
 2. Vacature publicatie
  Na het verzamelen van alle informatie, zorgen we dat jouw vacature op onze website en diverse vacaturebanken terechtkomt. Onze tekstexperts finetunen de vacaturetekst om de juiste kandidaten aan te trekken.
 3. Actief op zoek naar kandidaten
  Je krijgt een vast contactpersoon toegewezen die actief op zoek gaat naar geschikte kandidaten. We duiken in onze uitgebreide database, speuren externe vacaturebanken af en zoeken dagelijks op platforms als Indeed, LinkedIn en de Nationale Vacaturebank.
 4. Persoonlijke ontmoeting
  We nodigen potentiële kandidaten uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Zo krijgen we een goed beeld van de kandidaat en kunnen we inschatten of deze geschikt is voor jouw vacature.
 5. Cv presentatie
  Na de gesprekken stellen we een gedetailleerd cv op dat we aan jou voorleggen. Zo maak je een weloverwogen keuze. Geïnteresseerd? Dan regelen we een ontmoeting tussen jou en de kandidaat. Tijd voor koffie!
 6. Opvolging en start
  Wij verzorgen de verdere gesprekken, de contracten, verloning en facturatie zodra de kandidaat start. Tijdens de uitzendperiode blijft jouw contactpersoon het aanspreekpunt voor zowel jou als de medewerker.

Waarom kiezen voor CM Projects?

Het voordeel van samenwerken met een uitzendbureau zoals CM Projects is dat je snel toegang hebt tot flexibele, hooggekwalificeerde medewerkers, zonder langdurige verplichtingen.

Je kunt zo moeiteloos inspelen op schommelingen in personeelsbehoefte, seizoensgebonden pieken, speciale projecten of tijdelijke vervangingen.

 • Vast contactpersoon: Efficiënte communicatie en snelle besluitvorming dankzij één aanspreekpunt.
 • Persoonlijke ontmoetingen: Wij geloven in het persoonlijk leren kennen van kandidaten om de beste match te maken.
 • Langdurige relatie: Wij streven naar een soepele en voortdurende samenwerking tussen jou, de medewerker en ons.
 • Lokale expertise: Onze kennis van de regionale bedrijfscultuur in Oost-Brabant en Noord-Limburg helpt ons snel de juiste kandidaten te vinden.
 • Juridische expertise: Wij zorgen voor alles omtrent contracten, verloning en facturatie, met kennis van de laatste wet- en regelgeving.

Naast het uitzenden via CM Werkt is het ook mogelijk om CM Werkt in te zetten voor werving of werving & selectie diensten. Bekijk de verschillende mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze partijen gingen je al voor

Akobe

Manders

Table Du Sud

Spirotech

Leenders Haardkachels

Aqua Assistance

Rubicon

Scherp Online

Big Ass Battery

MTD pure water

ZBC

Werkzoeken.nl

“CM Werkt is een fijne partner. Ze zijn altijd bereikbaar, duidelijke communicatie, denken met ons mee en schakelen snel. De korte lijnen zijn erg prettig. ” – Nabila van TIP Trailer Services Netherlands

Waar wordt jou vacature gepubliceerd?

We zorgen ervoor dat jouw vacature zichtbaar is op de juiste plekken, zoals:

 • Google For Jobs
 • Facebook en Instagram advertentie.
 • 30-tal vacaturebanken waaronder Indeed, Jobbird, MKB werkt Jooble.
 • De vacature wordt meegenomen naar vacaturecafés, banenbabbels en leer- en werkmarkten van onder andere het UWV en MKB Eindhoven.

Tijd om de handen ineen te slaan

Ben je op zoek naar de juiste persoon voor jouw team in Oost-Brabant en Noord-Limburg? Zet dan de koffie maar klaar, want we komen graag langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Vul onderstaand formulier in, dan gaan we samen op zoek naar de juiste kandidaat.

  Hulp nodig bij
  [radio your-dienst "Werven" "Uitzenden" "Werving & Selectie" use_label_element]