CM projects
CM projects

Op zoek naar personeel?

Sta je voor de uitdaging om jouw team te versterken en vind je het lastig om in de huidige markt de juiste mensen te vinden? We snappen helemaal dat je jouw kostbare tijd liever aan andere zaken besteedt. Daarom zijn wij er voor je

We zijn al jaren actief in de metropool regio Eindhoven. Dankzij deze jarenlange ervaring in onder meer de techniek, productie, logistiek en office branche, weten we precies hoe we de perfecte match tussen werkgever en werknemer tot stand brengen.

Bij CM Werkt combineren we onze persoonlijke aanpak met professionaliteit en transparantie, waarbij we streven naar een langdurige, vruchtbare samenwerking.

Neem contact met ons op

Onze werkwijze

Samenwerking is het hart van onze aanpak. We gaan samen met jou op zoek naar de ideale kandidaten die naadloos aansluiten bij jouw vacatures. Dit begint met een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen: wie zijn wij, wie zijn jullie en wat zijn jullie prioriteiten? Als het klikt bespreken we onze verschillende diensten en hoe we te werk gaan. Behoefte aan een op maat gemaakt voorstel? Geen zorgen, ook dat is mogelijk.

uitzenden van personeel cm werkt

Werven

We helpen je graag zoveel mogelijk geschikte kandidaten te vinden voor je vacature. Dagelijks duiken we in onze uitgebreide database op zoek naar de perfecte match. Vinden we een potentiële kandidaat, dan sturen we de contactgegevens jouw kant op. Het verdere proces ligt in jullie handen.

Werven via CM Werkt gebeurt voor een vast bedrag per maand van €749,-.

Lees verder

Uitzenden

Onze uitzenddiensten bieden een betrouwbare manier om tijdelijke of vaste werknemers te vinden. We gaan dagelijks actief op zoek naar talenten die bij jouw vacature passen. Zodra we een match denken te hebben, brengen we jullie met elkaar in contact.

Tijdens de gehele uitzendperiode kunnen jullie bij ons terecht met vragen rondom de vacature en kandidaat.

Lees verder
werven van personeel cm werkt
werving en selectie personeel cm werkt

Werving & selectie

Werving & selectie via CM Werkt is zonder risico door ons ‘no cure, no pay’ principe. Je betaalt pas wanneer we de juiste kandidaat voor je vacature hebben gevonden. We zetten alles op alles om jouw vacature zo snel mogelijk te vullen. En nog voordat we een kandidaat aan je voorstellen, spreken we deze altijd eerst zelf, om er zeker van te zijn dat hij of zij bij jullie past.

Lees verder

Waarom kiezen voor CM Werkt?

Of je nu een partij zoekt die je vacatures op verschillende platforms onder de aandacht brengt of iemand die dagelijks actief op zoek gaat naar de perfecte kandidaat voor jouw vacature, CM Werkt is jouw partner. We geloven in een persoonlijke benadering van kandidaten en een professionele samenwerking met jou als opdrachtgever.

 • Toegang tot een grote pool van kandidaten
  We beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten. Onze database zit vol actieve en passieve werkzoekenden. Naast onze eigen database, zijn we aangesloten op 12 andere databases (waaronder Indeed, LinkedIn, Nationale vacaturebank en Jobbird), wordt de vacature geplaatst op 30 vacaturebanken en hebben we social media advertenties lopen.  
 • Expertise en branchekennis
  Door samen te werken met ons krijg je toegang tot onze expertise en branchekennis, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kan nemen bij het aannemen van personeel. Heb je een technische vacature openstaan? Neem dan een kijkje op CM Projects. Zij zijn gespecialiseerd in het technische vakgebied. 
 • Lokaal
  We opereren lokaal in de metropool regio Eindhoven. Dit maakt dat we bekend zijn met de heersende werkcultuur, de kansen en mogelijkheden in deze regio.
 • Hogere retentie percentage
  We zoeken niet alleen naar een match, maar ook naar iemand die past binnen de bedrijfscultuur.
 • Flexibele opties
  We bieden verschillende diensten aan om te voldoen aan jouw specifieke behoeften. Kies de dienst die het beste bij de behoeften van jouw bedrijf past, of deze nu groot of klein zijn. Samen maken we een op maat gemaakt voorstel.

Deze partijen gingen je voor

Akobe

Manders

Table Du Sud

Spirotech

Leenders Haardkachels

Aqua Assistance

Rubicon

Scherp Online

Big Ass Battery

MTD pure water

ZBC

Werkzoeken.nl

“CM Werkt is professioneel, gedreven, enthousiast, deskundig en flexibel!” – Ron van Aqua Assistance

Klaar voor een match?

Heb je openstaande vacatures die je graag snel ingevuld ziet? Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.