CM projects
CM projects

Jorn Keijzers

Jorn begon in juni 2022 als stagiair marketing bij CM werkt en stroomde na afloop van zijn stage door als werknemer. Tijdens zijn stage was hij verantwoordelijk voor het maken van een bedrijfsscan en het verbeteren van de marketing en communicatie van CM werkt.  

“Vanaf het begin voelde ik me hier op mijn plek. De persoonlijke benadering en de aandacht die iedereen hier voor elkaar heeft, maken het werk bijzonder.”

Momenteel werkt Jorn op afstand voor CM werkt vanwege zijn studie international business en de bijbehorende reizen. Hij is nu verantwoordelijk voor alles wat met marketing te maken heeft, inclusief de websites en communicatie.

Wat Jorn uniek maakt in zijn werk, is zijn vermogen om creativiteit te combineren met analytisch denken. “Het is geweldig om te zien hoe onze marketingstrategieën de zichtbaarheid van CM werkt vergroten en tegelijkertijd de interne communicatie versterken.”

De persoonlijke benadering bij CM werkt vindt Jorn bijzonder fijn. “Er wordt echt naar je geluisterd en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft me de vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier te doen.”

Jorn waardeert vooral de passie en toewijding van zijn collega’s. “Iedereen werkt hier met zoveel enthousiasme en dat motiveert mij om het beste uit mezelf te halen.”

Bij CM werkt is er veel vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling. “We werken samen als een hecht team om de beste resultaten te bereiken, en dat is ontzettend waardevol.”

Ben jij klaar voor de perfecte match?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou op zoek naar de perfecte kandidaat of de juiste vacature.

Of bekijk de openstaande vacatures