CM projects
CM projects

Kim van Diepen

Kim is al sinds 2019 een belangrijk lid van de CM werkt familie. Ze begon als intercedent, maar ontdekte al snel dat bij de backoffice haar echte passie ligt. In haar dagelijkse werk maakt Kim mensen blij, wat haar veel energie geeft. 

“Ik stel de contracten op en zodra die getekend zijn, hebben mensen een nieuwe baan. Ik zorg ook voor de salarisbetalingen, en daar worden ze blij van.” 

Kim regelt alles voor onze kandidaten en beschikt over een uitgebreide kennis van de uitzendbranche. Ze is altijd behulpzaam, geduldig, nauwkeurig en alert. In de afgelopen jaren heeft ze diverse cursussen gevolgd en de opleiding tot backofficeprofessional succesvol afgerond. 

“Ik zit hier helemaal op mijn plek, vind mijn werk nog steeds leuk en zie volop groeimogelijkheden binnen ons bedrijf als ik dat wil.” 

De waardering die ze ontvangt voor haar werk, gecombineerd met de informele werksfeer en het ambitieuze team waar Kim deel van uitmaakt, maakt haar werk zo fijn. 

“Bij CM werkt willen we altijd blijven groeien, en dat is belangrijk.”

Ben jij klaar voor de perfecte match?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou op zoek naar de perfecte kandidaat of de juiste vacature.

Of bekijk de openstaande vacatures