CM projects
CM projects

Dennis van Hoek

Onze recruiter Dennis is altijd druk bezig met het bellen van kandidaten en het zoeken naar de perfecte match tussen werkzoekenden en openstaande functies. Dennis is onze haan in het kippenhok van CM werkt, en hij zorgt voor de mannelijke balans in het team. Het teamwork, de afwisseling en het contact met kandidaten en bedrijven maken zijn werk zo leuk. 

Dennis zorgt ervoor dat we bij CM werkt de juiste kandidaten vinden voor elke functie. Hij gaat met hen in gesprek en stelt ze voor aan bedrijven.
Dit doet hij met veel enthousiasme. Dennis zet altijd een stap extra voor zijn kandidaten en opdrachtgevers, en niets is hem te veel gevraagd! 

Met zijn horeca-achtergrond is Dennis gewend om dienstverlenend te werken. Hij maakt graag contact met mensen en weet kandidaten te enthousiasmeren voor een passende vacature. In de toekomst ziet hij zichzelf in de rol van accountmanager.

“Het geeft mij een goed gevoel als ik ervoor kan zorgen dat iemand anders een nieuwe baan krijgt.” 

Dennis zorgt ervoor dat we bij CM werkt de juiste kandidaten vinden voor elke functie. Hij gaat met hen in gesprek en stelt ze voor aan bedrijven. Dit doet hij met veel enthousiasme. Dennis zet altijd een stap extra voor zijn kandidaten en opdrachtgevers, en niets is hem te veel gevraagd! 

Ben jij klaar voor de perfecte match?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou op zoek naar de perfecte kandidaat of de juiste vacature.

Of bekijk de openstaande vacatures