CM projects
CM projects

Koffie met Chantal

Sinds twee jaar werkt Chantal met veel bevlogenheid bij CMwerkt. Via een carrière switch kwam zij terecht in het recruitment vak en bij CMwerkt!

“Vanaf het eerste gesprek voelde ik me  hier thuis en voelde ik me goed. Het is de sfeer en het feit dat je echt gewaardeerd wordt wat het hier zo fijn maakt”

Het leukste aan haar werk vindt zij om de juiste match te kunnen maken tussen een bedrijf en een kandidaat. Dat het lukt om de schakel te zijn tussen opstap naar een vast dienstverband voor een kandidaat en een tevreden medewerker voor een werkgever. Om dat te kunnen moet je kunnen luisteren, door kunnen vragen, mensen kunnen aanvoelen. Ieder mens is uniek en daar moet je ook naar kijken, je moet echt kunnen kijken naar de persoon en niet naar het CV. Iets wat Chantal heel goed kan!

“Dat is wat het voor mij zo uniek maakt, dat je de mens helpt. Je draagt bij aan zowel het bedrijf als de kandidaat”.

Natuurlijk is ook een commerciële kijk op zaken belangrijk om je werk goed te kunnen doen. Alleen de aanpak van CMwerkt is niet gericht op snelle plaatsingen. Het draait om langdurige partnerschappen met opdrachtgevers, het ontzorgen van de totale werving voor bedrijven.

Vooral de manier van werken spreekt Chantal erg aan. Er is geen sprake van KPI’s maar juist de kunst van teamwork die ervoor zorgt dat je echt dingen kunt bereiken.

“Wij werken echt als team om de beste resultaten te boeken”.

Ook mag iedere collega werken op een manier die bij hem of haar past. Hierin wordt je bij CMwerkt vrijgelaten. Er is veel vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling in de organisatie. Iedere maand voert de directie persoonlijke ontwikkelgesprekken met medewerkers.

Er wordt echt naar je geluisterd en echt naar je gekeken, daarom ben ik hier ook al twee jaar”.

Op de vraag wat er moet gebeuren om Chantal nog 10 jaar bij CMwerkt te houden is zij heel duidelijk:

“Dat het blijft gaan zoals het nu gaat. De sfeer is al helemaal goed en ik heb nog volop doorgroeimogelijkheden”.