CM projects
CM projects

Chantal Brinkman

Via een carrièreswitch kwam Chantal terecht in het recruitmentvak en bij CM werkt.  

“Vanaf het eerste gesprek voelde ik me hier thuis en gewaardeerd. Dat maakt het zo fijn.” 

Het leukste aan haar werk vindt Chantal het maken van de juiste match tussen een bedrijf en een kandidaat. Ze geniet ervan om de schakel te zijn naar een vast dienstverband voor de kandidaat en een tevreden medewerker voor de werkgever. Dit vereist goed luisteren, doorvragen en mensen aanvoelen. “Je moet echt kijken naar de persoon, niet alleen naar het CV.” 

Wat Chantal uniek maakt in haar werk, is haar focus op het helpen van mensen. “Je draagt bij aan zowel het bedrijf als de kandidaat.” 

De commerciële kant van het werk is ook belangrijk, maar bij CM werkt ligt de focus niet op snelle plaatsingen. Het draait om langdurige partnerschappen en het ontzorgen van de totale werving. Chantal waardeert vooral de manier van werken zonder KPI’s, waar teamwork centraal staat. 

“Wij werken echt als team om de beste resultaten te boeken.” 

Daarnaast krijgt iedere collega de vrijheid om op hun eigen manier te werken. Er is veel vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling binnen de organisatie, met maandelijkse persoonlijke ontwikkelgesprekken. “Er wordt echt naar je geluisterd en gekeken, daarom blijf ik tevreden in mijn werk.” 

Ben jij klaar voor de perfecte match?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou op zoek naar de perfecte kandidaat of de juiste vacature.

Of bekijk de openstaande vacatures