CM projects
CM projects

Nassima Sabour

Student HRM én onze recruiter op vrijdag, in de vakanties en op alle dagen dat zij niet aan het werk is bij Fontys om haar diploma in de wacht te slepen. 

De afwisseling tussen het contact met kandidaten en administratieve werkzaamheden vindt Nassima het leukst aan haar bijbaan bij CM werkt.
Naast de leuke collega’s, fijne werksfeer en het feit dat er altijd met haar meegedacht wordt vanuit de directie. Dat waardeert Nassima zeker.  

Net zoals zij het fijn vindt dat iedereen binnen CM werkt er alles voor over heeft om de juiste match te vinden voor kandidaten én opdrachtgevers.  

“Mijn collega’s hebben oprechte interesse en zijn allemaal gepassioneerd in wat ze doen”.  

Nassima zorgt ervoor dat de juiste kandidaat gevonden wordt voor openstaande vacatures! Geen enkel zoeksysteem kent geheimen voor haar en haar speurneus werkt ook optimaal! 

Na haar studie sluit Nassima zeker niet uit dat ze bij CM werkt blijft om mee te werken aan de groei van onze organisatie en haar eigen groei in het HR vak.  

“Ik zit hier echt op mijn plek”.  

Ben jij klaar voor de perfecte match?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou op zoek naar de perfecte kandidaat of de juiste vacature.

Of bekijk de openstaande vacatures