CM projects
CM projects
Budel

Manzi regelt het, op tijd en met de afgesproken kwaliteit.

Manzi Renovatie en onderhoud houdt zich bezig met, je raad het al, Renovatie en Onderhoud en dan voornamelijk in de residentiele sector. Hierbij kun je vooral denken aan renovaties en transformaties. Er wordt wel eens een uitstapje gemaakt naar nieuwbouw maar daar ligt niet de focus op. Manzi’s klanten zijn dan ook voornamelijk vastgoedbeheerders, makelaars en beleggers.

Manzi is een snelgroeiende onderneming, voornamelijk actief Zuid-Nederland. Inmiddels komen hier ook opdrachten elders in het land bij. Ze onderscheiden zich door hun snelheid en efficiëntie.
Ze ontzorgen de klant volledig.
Door het geven van de juiste aandacht aan mens, planning, materialen en financiën, zorgt Manzi ervoor dat het wordt geregeld, op tijd en met de afgesproken kwaliteit.
Relativeren, omdenken, spiegelen altijd op zoek naar oplossingen en overal het positieve van inzien, maar vooral gedreven, dat is o.a. waar ze voor staan.
Alles staat en valt met vertrouwen, daarom hechten zij belang aan het opbouwen en onderhouden van (langdurige) klantrelaties, zowel voor, tijdens en na de werkzaamheden.

Vacature overzicht Manzi Renovatie & Onderhoud:

Service Coördinator

Budel – fulltime

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Schrijf dan hier in!
Binnen 24 uur nemen wij contact met je op en gaan op zoek naar jouw ideale baan.